ROCKY

Hello! My name is

ROCKY

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
11y 6m 10d
In Shelter Since
24-10-2022
Color
Blanc-Atigrat
Country
Spain
Location
REFUGI CAL PILE
Registration Number
38393

Description
CATALÀ:
En Rocky és un d'aquells casos que ens fan molta llàstima: un gos ja gran d'edat, que passa de mà en mà fins a acabar abandonat... Com és en Rocky? És un bon gos, amb un caràcter carinyós i agraït. Conviu molt bé amb femelles (amb gats no ho sabem). Busquem pel pobre Rocky una família que li vulgui donar la vida que es mereix: estem convençuts que serà un company de vida magnífic! Mireu més enllà de les races i doneu-li una oportunitat... Si més no veniu-lo a conèixer abans de descartar-lo... Podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Rocky, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Rocky es uno de aquellos casos que nos dan mucha lástima: un perro ya mayor que pasa de mano en mano hasta acabar abandonado... ¿Cómo es Rocky? Es un buen perro, con un carácter cariñoso y agradecido. Convive muy bien con hembras (con gatos no lo sabemos). Buscamos para el pobre Rocky una familia que le quiera dar la vida que se merece: estamos convencidos que será un compañero de vida magnífico! Mirad más allá de las razas y dadle una oportunidad... Al menos venid a conocerlo antes de descartarlo... Podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Rocky, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!