ROCKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCKY

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

9y 11m 18d

In shelter since

24-10-2022

Color

Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38393


Description

CATALÀ:
En Rocky és un d'aquells casos que ens fan molta llàstima: un gos ja gran d'edat, que passa de mà en mà fins a acabar abandonat... Com és en Rocky? És un bon gos, amb un caràcter carinyós i agraït. Conviu molt bé amb femelles (amb gats no ho sabem). Busquem pel pobre Rocky una família que li vulgui donar la vida que es mereix: estem convençuts que serà un company de vida magnífic! Mireu més enllà de les races i doneu-li una oportunitat... Si més no veniu-lo a conèixer abans de descartar-lo... Podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocky es uno de aquellos casos que nos dan mucha lástima: un perro ya mayor que pasa de mano en mano hasta acabar abandonado... ¿Cómo es Rocky? Es un buen perro, con un carácter cariñoso y agradecido. Convive muy bien con hembras (con gatos no lo sabemos). Buscamos para el pobre Rocky una familia que le quiera dar la vida que se merece: estamos convencidos que será un compañero de vida magnífico! Mirad más allá de las razas y dadle una oportunidad... Al menos venid a conocerlo antes de descartarlo... Podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet