MIA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MIA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8y 9m 14d

In shelter since

28-05-2021

Color

Tigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38357


Description

CATALÀ:
La Mia és un d'aquells casos que ens fan molta llàstima. Amb 8 anys de vida ha estat deixada a la protectora perquè tenia episodis d'agressivitat cap a la seva família de tota la vida: l'arribada de dos nens i d'un altre gat, sense fer les adaptacions apropiades, han derivat en una situació descontrolada dins de casa i una gata espantada i desconfiada a la protectora... De mica en mica la Mia ja es deixa acaronar per la seva cuidadora. Busquem per la pobra Mia una família amb experiència amb gats, sense més animals a casa, i que visqui en un entorn tranquil, sense massa estímuls: la Mia necessita sentir-se segura... Si podeu ajudar a una gateta que ho necessita molt, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mia es uno de aquellos casos que nos dan mucha lástima. Con 8 años de vida ha sido dejada a la protectora porque tenía episodios de agresividad hacia su familia de toda la vida: la llegada de dos niños y de otro gato, sin hacer las adaptaciones apropiadas, han derivado en una situación descontrolada dentro de casa y una gata asustada y desconfiada en la protectora... Poco a poco Mia ya se deja acariciar por su cuidadora. Buscamos para ella una familia con experiencia con gatos, sin más animales en casa, y que viva en un entorno tranquilo, sin demasiados estímulos: Mia necesita sentirse segura... Si podéis ayudar a una gatita que lo necesita mucho, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet