Tyson

Hello! My name is

Tyson

Breed
creuat Pitbull
Size
Large
Age
9y 1m 14d
In Shelter Since
11-8-2016
Color
blanc i negre
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
21

Description
No hi ha prou paraules per descriure el que és el Tyson per nosaltres...
Nascut a finals del 2015 i a l’Agost del 2016 ja va entrar a La Prote... increïble
Va arribar a casa nostre sent un gran bebè i, durant tot aquest temps, poca es la gent que ha arribat a interessar-se per ell... per què? Perquè es de color negre? Perquè és un GPP? Perquè encara que sent un cadell ja no era una boleta? Doncs si... encara que no ho creieu són alguns dels motius que fan que aquesta preciositat segueixi aquí... vivint la seva vida entre quatre tanques.
El Tyson l’únic inconvenient que té, és que no sap relacionar-se amb altres animals... hem aconseguit que passegi i interactuï amb altres gossos però sempre amb precaucions ja que el que no sap, es gestionar les seves emocions ni situacions d’estrès.
Però ens neguem a pensar que això sigui prou motiu com per no merèixer l’oportunitat de trobar una llar... la seva llar esperada, hi ha molts gossos que són fills únics i ell només te aquesta necessitat.
Amb les persones no presenta cap tipus de problema, al contrari, sempre busca contacte i sobretot que li rasquin el culete...es desfà quan li trobes el punt. Entres al seu pati i ve a rebre’t més que content, et saluda i se’n va a buscar la seva joguina perquè estiguis per ell al 100% el ratet que passes allà dins i quan marxes s’estira o es posa a menjar tot feliç i relaxat. Imagineu el que pot arribar a mostrar amb algú que sigui el seu referent de veritat...
Als passejos es sol comportar molt bé, surt amb varis voluntaris i tots estan molt contents amb ell.
No perdrem l’esperança... Algú tindrà el gran cor de no només dir-li que el món no és com s’imagina, sinó d’ensenyar-li.
Per la seva raça es necessària la llicencia de tinença GPP, però això no es motiu per deixar-lo de banda, ajudeu-nos a complir un somni.
El seu test de leishmània es negatiu, vacunes al dia i totalment sà.

Apadrinat per Jordi Torres.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!