GORDO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

GORDO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 5m 13d

In shelter since

23-05-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38346


Description

CATALÀ:
En Gordo és un gos molt jove i molt guapo! Tenia una família, però van renunciar a ell. Té molt bon caràcter amb la gent: és juganer i simpàtic. Amb una adaptació adequada podria conviure amb un altre gos, especialment si és femella. Sabem que no és compatible amb gats. Si li voleu donar una nova vida al guapo del Gordo, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gordo es un perro muy joven y muy guapo! Tenía familia, pero renunciaron a él. Tiene muy buen carácter con la gente: es juguetón y simpático. Con una adaptación adecuada podría convivir con otro perro, especialmente si es hembra. Sabemos que no es compatible con gatos. Si le queréis dar una nueva vida al guapo de Gordo, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet