AKIRA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

AKIRA

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

1y 1m 22d

In shelter since

21-05-2021

Color

Beig-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38337


Description

CATALÀ:
L'Akira és una gosseta molt joveneta que ens va arribar molt espantada, però de seguida va donar mostres del seu bon caràcter: es va deixar fer la revisió i aviat va començar a moure la cueta si li feien carícies o li donaven "xuxes". Encara és una gosseta tímida, però quan agafa una mica de confiança és molt bona i carinyosa i, a més, pot conviure perfectament amb altres gossos. Si li voleu donar una nova vida a la preciosa Akira, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Akira es una perrita muy jovencita que nos llegó muy asustada, pero enseguida dio muestras de su buen carácter: se dejó hacer la revisión y empezó a mover la colita al recibir caricias o "chuches". Todavía es una perrita tímida, pero cuando coge un poco de confianza es muy buena y cariñosa y, además, puede convivir perfectamente con otros perros. Si le queréis dar una nueva vida a la preciosa Akira, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet