CURRO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

CURRO

Breed

Mestís de chihuahua

Size

Small

Age

4y 1m 17d

In shelter since

20-05-2021

Color

Marró clar-Blanc-Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38336


Description

CATALÀ:
Al Curro el van deixar lligat prop del refugi. Ens va arribar molt espantat i amb la boqueta en molt mal estat. En Curro és un gos bo, però té por als desconeguts i s'espanta amb facilitat davant dels gestos bruscos o situacions i sorolls inesperats. Però quan et coneix una miqueta, i si s'interactua amb ell des de la calma, es deixa agafar en braços i adora que li facin carícies. Busquem pel Curro una família sense nens i de tarannà tranquil que vulgui donar molt amor al petit Curro. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
A Curro lo dejaron atado cerca del refugio. Nos llegó muy asustado y con la boquita en muy mal estado. Curro es un perro bueno, pero tiene miedo a los desconocidos y se asusta con facilidad ante los gestos bruscos o situaciones y ruidos inesperados. Pero cuando te conoce un poquito, y si se interactúa con él desde la calma, se deja coger en brazos y adora que le hagan caricias. Buscamos para Curro una familia sin niños y de talante tranquilo que quiera dar mucho amor al pequeño Curro. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet