LOMBI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOMBI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10m 23d

In shelter since

16-05-2021

Color

Carey

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38315


Description

CATALÀ:
La Lombi és una gateta molt joveneta, molt guapa i molt juganera. Necessita una família que la vulgui estimar i cuidar molt. Si li voleu donar una nova oportunitat a la petita Lombi, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lombi es una gatita muy jovencita, muy guapa y muy juguetona. Necesita una familia que la quiera y la cuide. Si le queréis dar una nueva oportunidad a la pequeña Lombi, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet