LILO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LILO

Breed

Mestís Bulldog Frances

Size

Small

Age

2y 7m 23d

In shelter since

16-05-2021

Color

Atigrat negre-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38313


Description

CATALÀ:
En Lilo és un mestís de bull dog francès que no fa molt que és amb nosaltres. Està molt espantat i desubicat... Busquem pel petit Lilo una família que vulgui tenir la paciència de guanyar-se la seva confiança... Des d'un refugi d'animals es fa molt difícil que els gossos amb por es recuperin, i si no troben família aviat, acaben per empitjorar i passar anys en els centres... Si voleu adoptar un gosset que ho necessita molt, podeu escriure preguntant pel Lilo a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lilo es un mestizo de bulldog francés que lleva poquito con nosotros. Está muy asustado y desubicado... Buscamos para el pequeño Lilo una familia que quiera tener la paciencia de ganarse su confianza... Desde un refugio de animales se hace muy difícil que los perros con miedo se recuperen, y si no encuentran familia pronto, acaban por empeorar y pasar años en los centros... Si queréis adoptar a un perrito que lo necesita mucho, podéis escribir preguntando por Lilo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet