MONSTER - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MONSTER

Breed

Mestis

Size

Large

Age

1y 5m 17d

In shelter since

13-05-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38298


Description

CATALÀ:
En Monster és un gos preciós i molt sociable: un encant de gos! Busquem per a ell una família que li pugui donar el joc i activitat que necessita un gos de la seva edat. Si li voleu donar una oportunitat a un gos tan guapo i bo com el Monster, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Monster es un perro precioso y muy sociable: ¡un encanto de perro! Buscamos para él una familia que le pueda dar el juego y actividad que necesita un perro de su edad. Si le queréis dar una oportunidad a un perro tan guapo y bueno como Monster, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet