PUCCINI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PUCCINI

Breed

Mestis Bulldog America i American Stafford Terrier

Size

Large

Age

1y 4m 24d

In shelter since

05-05-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38267


Description

CATALÀ:
En Puccini va arribar a la protectora juntament amb la Tosca, amb la que conviu al refugi. És un gos molt jovenet i té l'energia pròpia de la seva edat. És un bon gos que gaudeix de la companyia de la gent, però al refugi no ho passa gens bé, especialment quan s'ha de quedar a la gàbia... És un bon gos que mereix trobar una família que no el torni a abandonar mai més... Mireu més enllà de les races i, almenys, veniu-lo a conèixer... Podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Puccini llegó a la protectora junto con Tosca, con la que convive en el refugio. Es un perro muy jovencito y tiene la energía propia de su edad. Es un buen perro que disfruta de la compañía de la gente, pero en el refugio no lo pasa nada bien, especialmente cuando se tiene que quedar en la jaula... Es un buen perro que merece encontrar una familia que no lo vuelva a abandonar nunca más... Mirad más allá de las razas y, al menos, venidlo a conocer... Podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet