TOSCA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TOSCA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 1m 18d

In shelter since

05-05-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38266


Description

CATALÀ:
La Tosca és una gosseta encara força joveneta que ens va arribar amb un altre gos, en Puccini, amb qui conviu al refugi. És una bona gosseta, però està molt nerviosa i necessita trobar aviat una família que li torni l'amor que mai li haurien d'haver pres... És una bona gossa, amb molta energia i que cal ensenyar a jugar, perquè quan s'excita massa, es descontrola. És una bona "nena" que només necessita una miqueta de paciència i atenció per poder ser una perfecta companya de vida. Millor una família sense nens petits, perquè la Tosca necessita calma. Si li voleu donar una oportunitat a una gossa que la necessita molt, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tosca es una perrita todavía jovencita que nos llegó con otro perro, Puccini, con quien convive en el refugio. Es una buena perrita, pero está muy nerviosa y necesita encontrar con urgencia una familia que le devuelva el amor que nunca le tendrían que haber arrebatado... Es una buena perra, con mucha energía y que hay que enseñar a jugar, porque cuando se excita demasiado, se descontrola. Es una buena "niña" que solo necesita un poquito de paciencia y atención para poder ser una perfecta compañera de vida. Mejor una familia sin niños pequeños, porque Tosca necesita calma. Si le queréis dar una oportunidad a una perra que la necesita mucho, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet