JESSIE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JESSIE

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

2y 1m 23d

In shelter since

03-05-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38259


Description

CATALÀ:
La història de la Jessie, per desgràcia, és massa freqüent... Gent que agafa gossos com si no necessitessin cap mena d'atenció, que a més a més agafa una parella per tenir cadells, i al final els gossos han de ser tots rescatats... La Jessie va ser rescatada juntament amb en Woody i dos cadells que quedaven d'un total de 10. Els cadells ja tenen família, però la Jessie i el pare, en Woody, ho tindran molt més difícil. La Jessie és una bona gossa, però necessita una família que la vulgui ajudar i que vulgui treballar les seves inseguretats des de la calma. Si voleu adoptar una gosseta que realment ho necessita, pregunteu per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
La historia de Jessie, por desgracia, es demasiado frecuente... Gente que coge perros como si no necesitaran ningún tipo de atención, que además coge una pareja para tener cachorros, y al final los perros tienen que ser todos rescatados... Jessie fue rescatada junto con Woody y dos cachorros que quedaban de un total de 10. Los cachorros ya tienen familia, pero Jessie y el padre, Woody, lo tendrán mucho más difícil. Jessie es una buena perra, pero necesita una familia que la quiera ayudar y que quiera trabajar sus inseguridades desde la calma. Si queréis adoptar a una perrita que realmente lo necesita, preguntad por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet