JESSIE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JESSIE

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

2y 4m 24d

In shelter since

03-05-2021

Color

Blanc-Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38259


Description

CATALÀ:
La història de la Jessie, per desgràcia, és massa freqüent... Gent que agafa gossos com si no necessitessin cap mena d'atenció, que a més a més agafa una parella per tenir cadells, i al final els gossos han de ser tots rescatats... La Jessie va ser rescatada juntament amb dos cadells que quedaven d'un total de 10. Els cadells ja tenen família, però la Jessie ho tindrà molt més difícil. La Jessie és una bona gossa, però necessita una família que la vulgui ajudar i que vulgui treballar les seves inseguretats des de la calma. Si voleu adoptar una gosseta que realment ho necessita, pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
La historia de Jessie, por desgracia, es demasiado frecuente... Gente que coge perros como si no necesitaran ningún tipo de atención, que además coge una pareja para tener cachorros, y al final los perros tienen que ser todos rescatados... Jessie fue rescatada junto dos cachorros que quedaban de un total de 10. Los cachorros ya tienen familia, pero Jessie lo tendrá mucho más difícil. Jessie es una buena perra, pero necesita una familia que la quiera ayudar y que quiera trabajar sus inseguridades desde la calma. Si queréis adoptar a una perrita que realmente lo necesita, preguntad por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet