WOODY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WOODY

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

2y 1m 23d

In shelter since

03-05-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38258


Description

CATALÀ:
La història del Woody, per desgràcia, és massa freqüent... Gent que agafa gossos com si no necessitessin cap mena d'atenció, que a més a més agafa una parella per tenir cadells, i al final els gossos han de ser tots rescatats... En Woody va ser rescatat juntament amb la Jessie i dos cadells que quedaven d'un total de 10. Els cadells ja tenen família, però en Woody i la mare, la Jessie, ho tindran molt més difícil. En Woody és un bon gos, però necessita una família que el vulgui ajudar i que vulgui treballar les seves inseguretats des de la calma. Si voleu adoptar un gos que realment ho necessita, pregunteu per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
La historia de Woody, por desgracia, es demasiado frecuente... Gente que coge perros como si no necesitaran ningún tipo de atención, que además coge una pareja para tener cachorros, y al final los perros tienen que ser todos rescatados... Woody fue rescatado junto con Jessie y dos cachorros que quedaban de un total de 10. Los cachorros ya tienen familia, pero Woody y la madre, Jessie, lo tendrán mucho más difícil. Woody es un buen perro, pero necesita una familia que lo quiera ayudar y que quiera trabajar sus inseguridades desde la calma. Si queréis adoptar a un perro que realmente lo necesita, preguntad por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet