TRUFA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TRUFA

Breed

Mestís

Size

Medium

Age

1y 6d

In shelter since

27-04-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38240


Description

CATALÀ:
La Trufa és una gosseta molt joveneta. No ho està passant gens bé al refugi: cada dia està més nerviosa... És una bona gossa que només necessita una mica de paciència per ensenyar-la a jugar des de la calma, perquè quan se sobreexcita es descontrola. Busquem per a ella una família activa que vulgui ajudar a una gosseta que ho necessita molt... Millor sense nens petits perquè la Trufa necessita calma. Si la voleu conèixer, podeu escriure preguntant per ella a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Trufa es una perrita muy jovencita. No lo está pasando nada bien en el refugio: cada día está más nerviosa... Es una buena perra que solo necesita un poco de paciencia para enseñarla a jugar desde la calma, porque cuando se sobreexcita se descontrola. Buscamos para ella una familia activa que quiera ayudar a una perrita que lo necesita mucho... Mejor sin niños pequeños, porque Trufa necesita calma. Si la queréis conocer, podéis escribir preguntando por ella a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet