LAYLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAYLA

Breed

Mestis American Staffordshire terrier

Size

Medium

Age

1y 7m 2d

In shelter since

24-04-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38235


Description

CATALÀ:
La Layla és una d'aquelles gosses que han anat passant de mà en mà, i de la qual al final ningú se'n vol fer càrrec... És molt trist veure com els animals es segueixen tractant com si fossin objectes que es poden anar recol·locant sense cap mirament... La Layla és una gosseta tímida, però tan bon punt veu que només la vols ajudar i no li vols fer cap mal, agafa confiança, i et mou la cua i et fa petons. Passeja molt bé, es deixa fer les revisions de salut sense problemes i conviu molt bé amb altres gossos. Una bona gosseta que mereix trobar, per fi, una família definitiva, que la vulgui estimar molt i que no la torni a abandonar mai més... Si voleu conèixer a la princesa Layla, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Layla es una de aquellas perritas que han ido pasando de mano en mano, y de las que al final nadie se quiere hacer cargo... Es muy triste ver como los animales se siguen tratando cómo si fueran objetos que se pueden ir recolocando sin ningún tipo de consideración... Layla es una perrita tímida, pero cuando ve que la quieres ayudar y no le quieres hacer ningún daño, coge confianza, y te mueve la colita y te llena de besos. Pasea muy bien, se deja hacer las revisiones de salud sin problemas y convive muy bien con otros perros. Una buena perrita que merece encontrar, por fin, una familia definitiva, que la quiera mucho y que no la vuelva a abandonar nunca más... Si queréis conocer a la princesa Layla, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet