TARZAN - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TARZAN

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 3m 9d

In shelter since

21-04-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38229


Description

CATALÀ:
En Tarzan és un gos preciós que ens va arribar molt espantat, sense entendre res del que estava passant, però des del primer moment, tot i que amb la cua entre les cames, es va deixar curar les ferides que portava. És força tímid, però de mica en mica va agafant confiança. Els seus cuidadors ens diuen que és molt net i que passeja molt bé. Estem segurs que serà un company de vida meravellós... Si li voleu donar l'oportunitat de ser feliç, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tarzan es un perro precioso que llegó muy asustado, sin entender nada de lo que estaba pasando, pero desde el primer momento, aunque con la cola entre las patas, se dejó curar las heridas que tenía. Es bastante tímido, pero poco a poco va cogiendo confianza. Sus cuidadores nos dicen que es muy limpio y que pasea muy bien. Estamos seguros que será un compañero de vida maravilloso... Si le queréis dar la oportunidad de ser feliz, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet