BIMBA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BIMBA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 5m 29d

In shelter since

14-04-2021

Color

Tricolor

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38220


Description

CATALÀ:
La Bimba és una gateta preciosa que ens van deixar abandonada al refugi. És una gateta molt tímida i, tot i que quan va arribar estava molt espantada, de mica en mica va agafant confiança. És una bona gata que només necessita una família que li vulgui donar la tranquil·litat d'una llar i que tingui una miqueta de paciència per donar-li temps a la preciosa Bimba per agafar confiança... Sembla que li agraden els gats perquè els busca molt. Si voleu donar una nova vida a una gateta que ho necessita molt, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bimba es una gatita preciosa que nos dejaron abandonada en el refugio. Es una gatita muy tímida y, aunque cuando llegó estaba muy asustada, poco a poco va cogiendo confianza. Es una buena gata que solamente necesita una familia que le quiera dar la tranquilidad de un hogar y que tenga un poquito de paciencia para darle tiempo a la preciosa Bimba para coger confianza... Parece que le gustan los gatos porque los busca mucho. Si queréis dar una nueva vida a una gatita que lo necesita mucho, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet