TONET - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TONET

Breed

Europea

Size

Medium

Age

11m 7d

In shelter since

13-04-2021

Color

Atigrat-ros/Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38215


Description

CATALÀ:
En Tonet és un gatet preciós i molt jovenet. És molt espantadís i davant de situacions que per a ell són inesperades, pot donar urpades, però és un gat amb molt de potencial. Busquem per a ell una família amb experiència amb gats que li vulgui donar al bo del Tonet una oportunitat: ara encara és molt jove i el podem ajudar. Si passa massa temps al refugi i es va fent gran, ja ningú el voldrà adoptar... Necessita un espai tranquil, amor i paciència. Si li voleu donar la nova vida que es mereix, podeu escriure preguntant pel Tonet a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tonet es un gatito precioso y muy jovencito. Es muy asustadizo y ante situaciones que para él son inesperadas, puede dar zarpazos, pero es un gato con mucho de potencial. Buscamos para él una familia con experiencia con gatos que le quiera dar al bueno de Tonet una oportunidad: ahora todavía es muy joven y lo podemos ayudar. Si pasa demasiado tiempo en el refugio y se va haciendo mayor, ya nadie lo querrá adoptar... Necesita un espacio tranquilo, amor y paciencia. Si le queréis dar la nueva vida que se merece, podéis escribir preguntando por Tonet a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet