Opal

Hello! My name is

Opal

Breed
creuat campanero
Size
Giant
Age
8y 8m 6d
In Shelter Since
9-4-2021
Color
crema
Country
Spain
City/Town
Caldes de Montbui
Registration Number
1353

Description
Opal i Thor.. ELS germans de La Prote
La història d’aquest parell no es tan dura com trista... ells són nascuts al 2015 i han arribat a nosaltres a l’abril del 2021 però sabem algo del seu passat...
A ells els hem fet portar de d’Andalusia per intentar dona’ls-hi una oportunitat ja que portaven tota la seva vida, des de cadells, a un refugi d’allà. En tot aquest temps no han trobat una llar i hem decidit intentar trobar aquesta oportunitat aquí amb nosaltres.
Són dos germans molt grandotes però tot el que tenen de tamany ho tenen també en pors i inseguretats... com a bons gens de mastí que tenen a dia d’avui estan molt descol·locats amb el canvi d’ubicació i cuidadors. Allà portaven tota la seva vida amb la gent que els “havia criat” i tenien un vincle molt maco amb ells. Els cuidadors d’aqui treballen en fer un vincle semblant i poc a poc l’Opal i el Thor es van apropant a veure si no els passa res dolent per obrir-se a gent nova.
No es una parella fàcil, poden sortir adoptats junts o separats però si que no els vindria gens malament la referència d’un altre gos molt més obert per fer-los de guia cap a la confiança tot i que només s’han relacionat entre ells durant tots aquests anys i també s’hauria de veure com accepten un altre gos.
Ara mateix no es viable treure’ls de passeig ja que no porten gaire bé la corretja i entre el tamany i les estrebades que donen hi ha molt risc de fuga.
Potser demanem massa... però sabem de primera mà que per cada ànima hi ha el seu àngel, i sabem que no serà la feina més fàcil del món però que algú estarà disposat a donar el temps i la confiança necessària a un d’aquest parell o qui sap... potser també poden seguir tota la seva vida junts.
Creiem que no mereixen menys que altres saber que es tenir una llar i una família en la qual confiar.
Pel tema salut estan perfectes, anem intentant que agafin una mica de pes però el seu test de leishmània es negatiu, tenen les vacunes al dia i estan totalment sans.

My temporary Home
Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!