BOICA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BOICA

Breed

Creuat Pastor Australià

Size

Large

Age

10y 11m 11d

In shelter since

07-04-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38199


Description

CATALÀ:
En Boica té 10 anyets i és un gos boníssim amb una història trista al darrere... És el company inseparable del Tete, un gos també molt bo de 7 anys que també està amb nosaltres. Qui era la seva única família s'ha quedat sense casa on viure i ha hagut de renunciar a ells perquè no els pot cuidar... Busquem per aquesta parella inseparable una família que els vulgui adoptar a tots dos junts, perquè ja han perdut massa per haver-se també de separar... Sabem que serà molt difícil perquè són de mida gran, però en algun lloc hi ha d'haver una família que els hi pugui donar uns últims anys de vida amb la dignitat i amor que es mereixen... Si podeu ajudar aquests dos fantàstics gossos, podeu escriure preguntant per ells a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Boica tiene 10 años y es un perro buenísimo con una historia triste detrás... Es el compañero inseparable de Tete, un perro también muy bueno de 7 años que también está con nosotros. Quién era su única familia se ha quedado sin casa donde vivir y ha tenido que renunciar a ellos porque no los puede cuidar... Buscamos para esta pareja inseparable una familia que los quiera adoptar a los dos, porque ya han perdido demasiado para que encima se tengan que separar... Sabemos que será muy difícil porque son de tamaño grande, pero en algún lugar tiene que haber una familia que les pueda dar unos últimos años de vida con la dignidad y amor que se merecen... Si podéis ayudar a estos dos fantásticos perros, podéis escribir preguntando por ellos a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet