MARLEIX - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARLEIX

Breed

Mestis

Size

Large

Age

4y 5m 24d

In shelter since

25-01-2022

Color

Marró

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

38198


Description

CATALÀ:
La Marleix és una gosseta molt joveneta que no sembla haver tingut un passat massa bo... És una gosseta desconfiada si no et coneix, i ens ha arribat amb signes clars d'haver parit no fa massa... La Marleix és una bona gossa que només necessita una família que l'estimi i la faci sentir segura. Estem segurs que un cop agafi vincle, serà la companya de vida més increïble del món! Si li voleu donar a la bona de la Marleix l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marleix es una perrita muy jovencita que no parece haber tenido un pasado nada bueno... Es una perrita desconfiada si no te conoce, y nos ha llegado con signos claros de haber parido no hace mucho... Marleix es una buena perrita que sólo necesita una familia que la quiera y la haga sentir segura. Estamos seguros que una vez coja vínculo, será la compañera de vida más increíble del mundo! Si le queréis dar a la buena de Marleix la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet