LAICA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LAICA

Breed

Pastor alemany

Size

Large

Age

8y 5m 2d

In shelter since

23-09-2021

Color

Negre-Marró clar

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38176


Description

CATALÀ:
La Laica és una gossa molt bona que ja té una certa edat. La pobra Laica ja va ser abandonada fa un any, després va ser adoptada fa uns mesos i, ara, torna a ser amb nosaltres per malaltia greu del seu adoptant.... És molt trist per a ella haver de patir tants abandonaments 😢... Com és la Laica? Doncs és una gossa molt bona amb les persones, tranquil·la, carinyosa i obedient, i sabem de les seves anteriors vides en família que li agraden els nens i que pot conviure amb gats. Això sí, amb els altres gossos no hi té massa bona relació. La Laica és positiva en leishmània, però amb la medicació la té molt controlada. Sabem que per la seva edat i per la seva malaltia, molt poqueta gent preguntarà per ella, però és una bona gosseta que necessita molt trobar família... Si li voleu donar una nova vida a la princesa Laica, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Laica es una perra muy buena que ya tiene cierta edad. La pobre Laica ya fue abandonada hace un año, después fue adoptada hace unos meses y, ahora, vuelve a estar con nosotros por enfermedad grave de su adoptante.... Es muy triste para ella tener que sufrir tantos abandonos 😢... ¿Cómo es la Laica? Pues es una perra muy buena con las personas, tranquila, cariñosa y obediente, y sabemos de sus anteriores vidas en familia que le gustan los niños y que puede convivir con gatos. Eso sí, con los otros perros no tiene demasiado buena relación. Laica es positiva en leishmania, pero con la medicación la tiene muy controlada. Sabemos que por su edad y por su enfermedad, muy poquita gente preguntará por ella, pero es una muy buena perrita que necesita mucho encontrar familia... Si le queréis dar una nueva vida a la princesa Laica, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet