LEON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LEON

Breed

Mestis

Size

Large

Age

7y 6m 19d

In shelter since

23-03-2021

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38166


Description

CATALÀ:
En Leon segurament vivia lliure a una finca perquè, al refugi, no s'acostuma a viure a una gàbia. Està una mica neguitós allà... Conviu amb una femella actualment i, per això, creiem que pot conviure amb femelles sempre fent una bona adaptació. Amb les persones és bo, però una mica desconfiat quan l'has de manipular. Pel que fa al passeig, necessita un espai tranquil, on no hi hagi massa gossos perquè no li agrada trobar-se'ls pel camí. En Leon necessita algú que entengui que ell vol ser una mica lliure... Si vols saber més d'ell, escriu a info@protectoramataro.org amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Leon seguramente vivía libre en una finca porque, en el refugio, no se acostumbra a vivir en una jaula. Está un poco nervioso allí... Convive con una hembra actualmente y, por esto, creemos que puede convivir con hembras siempre que se haga una buena adaptación. Con las personas es bueno, pero un poco desconfiado cuando lo tienes que manipular. En referencia al paseo, necesita un espacio tranquilo, en donde no haya muchos perros porque no le gusta cruzárselos por el camino. Leon necesita a alguien que entienda que quiere ser un poco libre... Si quieres saber más sobre él, escribe a info@protectoramataro.org con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet