SAI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SAI

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 4m 25d

In shelter since

21-04-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38158


Description

CATALÀ:
En Sai és un gos jove i preciós! Quan no et coneix és una mica tímid però, de seguida, es mostra afectuós i li agrada estar en companyia de la gent. Passeja bastant bé i la seva reacció davant d'altres gossos és bona. Al refugi viu sol a una gàbia, però creiem que amb una bona adaptació podria conviure amb altres gossos. Si vols saber més d'en Sai, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sai es un perro jove y precioso! Cuando no te conoce es un poco tímido pero, rápidamente, se muestra cariñoso y le gusta estar en compañía de la gente. Pasea bastante bien y su reacción ante otros perros es buena. En el refugio vive solo en una jaula, pero creemos que con una buena adaptación podría convivir con otros perros. Si quieres saber más sobre Sai, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet