ISO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

ISO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

10y 22d

In shelter since

20-03-2021

Color

Atigrat ros-Blanc

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

38155


Description

CATALÀ:
L'Iso ha viscut durant molt de temps a una colònia. L'hem recollit perquè anava coix i, al nostre espai veterinari, hem descobert que és un gat boníssim! Però és un gat que no ho té fàcil per ser adoptat, és positiu a immunodeficiència felina, presenta coixera i artrosi per possible lesió antiga no resolta i, a més, li hem hagut de treure totes les dents perquè les tenia en mal estat. Però ell pot fer una vida totalment normal i, el més important, té molt d'amor per donar. Si vols saber més de l'Iso, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Necessita una llar! Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Iso ha vivido durante mucho tiempo en una colonia. Lo hemos recogido porque iba cojo y, en nuestro espacio veterinario, hemos descubierto que es un gato buenísimo! Pero no lo tiene fácil para ser adoptado, es positivo en inmunodeficiencia felina, presenta cojera y artrosis por posible lesión antigua no resuelta y, además, le hemos tenido que quitar todos los dientes porque los tenía en muy mal estado. Pero él puede hacer una vida totalmente normal, y lo más importante, tiene mucho amor para dar. Si quieres saber más sobre Iso, escribe a [email protected] con tu teléfono. Necesita un hogar! Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet