TURO - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

TURO

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 29d

In shelter since

15-03-2021

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38148


Description

CATALÀ:
En Turo ha estat abandonat a una colònia i ara viu amb nosaltres. És un gat jove que va arribar molt espantat i es passava el dia amagat però, de mica en mica, ha anat confiant i es mostra com un gat una mica espantadís però sociable amb les persones. Busquem per ell un perfil de família amb certa experiència perquè en Turo, quan s'excita molt, no controla la mossegada (això s'haurà de treballar). De moment no ha conviscut amb més gats però mostra curiositat per ells. Si vols saber més d'ell, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Turo ha sido abandonado en una colonia y ahora vive con nosotros. Es un gato joven que llegó muy asustado y se pasaba el día escondido pero, poco a poco, ha ido confiando en nosotros y se muestra como un gato un poco asustadizo pero sociable con las personas. Buscamos para él una familia con cierta experiencia porque Turo, cuando se excita mucho, no controla el mordisco (esto se tendrá que trabajar). De momento no ha vivido con otros gatos pero muestra curiosidad por ellos. Si quieres saber más sobre Turo, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet