KOKE - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

KOKE

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

1y 1m 11d

In shelter since

28-02-2021

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38110


Description

CATALÀ:
En Koke és un d'aquells gossos que ens fan molta pena perquè no s'adapten a viure en un refugi: ho passa molt malament i té molta ansietat. Amb les persones és molt bo, i de fet només es mostra tranquil quan està en companyia de la gent. En Koke és un gos molt sensible que necessita amb urgència trobar una família.... Si el podeu ajudar, pregunteu per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. En Koke us necessita molt...
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Koke es uno de aquellos perros que nos dan mucha pena porque no se adaptan a vivir en un refugio: lo pasa muy mal y tiene mucha ansiedad. Con las personas es muy bueno, y de hecho solo se muestra tranquilo cuando está en compañía de la gente. Koke es un perro muy sensible que necesita con urgencia encontrar una familia.... Si lo podéis ayudar, preguntad por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Koke os necesita mucho...
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet