BLAT - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLAT

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 2m 12d

In shelter since

23-02-2021

Color

Atigrat-Ros

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38094


Description

CATALÀ:
En Blat no ho està passant gens bé al refugi. El vam recollir a dins d'un portal, però els veïns no el coneixien de res. Al refugi es passa el dia espantat i amagat, i ens fa por que deixi de menjar i emmalalteixi. És urgent trobar per a ell una família amb certa experiència perquè, ara, està espantat i una mica enfadat. Si voleu ajudar al Blat, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blat no lo está pasando nada bien en el refugio. Lo recogimos en un portal, pero los vecinos no lo conocían de nada. En el refugio se pasa el día asustado y escondido, y nos da miedo que deje de comer y enferme. Es urgente encontrar para él una familia con cierta experiencia porque, ahora, está asustado y un poco enfadado. Si queréis ayudar al bueno de Blat, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet