BLAT - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BLAT

Breed

Europea

Size

Medium

Age

5y 8m 7d

In shelter since

23-02-2021

Color

Atigrat-Ros

Country

Spain

Location

CAADMATARÓ

Registration number

38094


Description

CATALÀ:
En Blat no ho està passant gens bé al refugi. El vam recollir a dins d'un portal, però els veïns no el coneixien de res. Quan va arribar al refugi es passava els dies amagat, necessita temps per adaptar-se perquè s'espanta amb facilitat. Ell busca la companyia de la gent però no es deixa tocar i, potser, no es deixarà mai. És un gat molt actiu i juganer però no li agrada la companyia dels altres gats. Cerquem pel Blat un espai gran, millor una casa o pis gran on pugui estar tranquil i tingui espai per deixar anar la seva energia. Pensem en una família sense nens ni persones grans i, a més, sense més animals. Sabem que és complicat però segur que no és impossible... Si voleu ajudar al Blat, podeu escriure a info@protectoramataro.org indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Blat no lo está pasando nada bien en el refugio. Lo recogimos en un portal, pero los vecinos no lo conocían de nada. Cuando llegó al refugio se pasaba los días escondido, necesita tiempo para adaptarse porque se asusta con facilidad. Él busca la compañía de la gente pero no se deja tocar y, quizá, no se dejará tocar nunca. Es un gato muy activo y juguetón pero no le gusta la compañía de otros gatos. Buscamos para Blat un espacio grande, mejor una casa o piso grande en donde pueda estar tranquilo y tenga espacio para dejar ir toda su energía. Pensamos en una familia sin niños ni personas mayores y, además, sin más animales. Sabemos que es complicado pero seguro que no es imposible. Si queréis ayudar al bueno de Blat, podéis escribir a info@protectoramataro.org indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet