PERSEO ARA RAMBO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PERSEO ARA RAMBO

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

2y 3m 27d

In shelter since

01-02-2022

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38063


Description

CATALÀ:
En Rambo és un bon gosset que ens va arribar derivat de serveis socials. No va venir sol, va venir acompanyat del seu germà, en Brutus, amb el qual té una relació fantàstica, possiblement perquè entre tots dos han estat l'única companyia que han conegut... El pobre Rambo ens va arribar ple de cicatrius a la cua i a la cara... Ara busquem per a ell una família que el vulgui estimar i cuidar com es mereix: i si fos una família que pogués adoptar als dos germans juntets seria un petit miracle... Els dos són una miqueta tímids al començament, però tan bon punt se senten segurs són un amor. Si voleu conèixer al Rambo (o als dos germans!), podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rambo es un buen perrito que nos llegó derivado de servicios sociales. No vino solo, vino acompañado de su hermano Brutus, con el que tiene una relación fantástica, posiblemente porque entre los dos han sido la única compañía que han conocido... El pobre Rambo nos llegó lleno de cicatrices en la cola y en la cara... Ahora buscamos para él una familia que lo quiera cuide como se merece: y si fuera una familia que pudiera adoptar a los dos hermanos juntos sería un pequeño milagro... Los dos son un poquito tímidos al principio, pero en cuanto se sienten seguros son un amor. Si queréis conocer a Rambo (o a los dos hermanos!), podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet