MARCOS - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

MARCOS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 2m 10d

In shelter since

04-02-2021

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

38044


Description

CATALÀ:
En Marcos és un gat adorable a qui li encanten els"mimos". A la gatera sempre està amb un altre gat, en Jack: tots dos s'estimen moltíssim i trobar per a ells una adopció conjunta seria un somni, i ho seria per tres raons: la primera, perquè separar-los seria molt trist per a ells i ja han patit prou, la segona, perquè tots dos són positius en immunodeficiència felina, i els gats positius sempre ho tenen més difícil per trobar algú que els adopti i, la tercera, perquè sempre dóna més alegria tenir dos gats que un de sol! Són dos gats molt bons que mereixen trobar una família que els cuidi i els estimi. Si els voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant e vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marcos es un gato adorable a quien le encantan los"mimos". En la gatera siempre está su amigo Jack: los dos se quieren muchísimo y encontrar para ellos una adopción conjunta sería un sueño, y lo seria por tres razones: la primera, porque separarlos sería muy triste para ellos y ya han sufrido bastante, la segunda, porque los dos son positivos en inmunodeficiencia felina, y los gatos positivos siempre lo tienen más difícil para encontrar a alguien que los adopte y, la tercera, porque siempre da más alegría tener dos gatos que uno solo. Son dos gatos muy buenos que merecen encontrar una familia que los cuide y los quiera. Si los queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando e vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet