IRINA ARA INA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

IRINA ARA INA

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Large

Age

1y 11d

In shelter since

30-01-2021

Color

Beig-Marfil

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38033


Description

CATALÀ:
La Irina és una gosseta preciosa i molt joveneta. Fa poquet que està amb nosaltres i es mostra força tímida, però quan estàs una estoneta amb ella, se t'acosta i busca mimos i contacte. Esperem que la princesa Irina es vagi adaptant i perdent la seva timidesa.... O millor encara: que no li calgui adaptar-se perquè alguna família s'enamori d'ella i la vulgui adoptar... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Irina es una perrita preciosa y muy jovencita. Lleva poquito con nosotros y se muestra bastante tímida, pero cuando estás un ratito con ella, se te acerca y busca mimos y contacto. Esperemos que la princesa Irina se vaya adaptando y perdiendo su timidez.... O mejor todavía: que no le haga falta adaptarse porque alguna familia se enamore de ella y la quiera adoptar... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet