WANDI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WANDI

Breed

Mestís

Size

Large

Age

5y 5m 25d

In shelter since

05-05-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38015


Description

CATALÀ:
La Wandi és una preciosa mestisseta de bòxer. Té el caràcter mogut i nerviós propi dels bòxers, però també té la noblesa d'aquesta raça. És una gossa molt bona però no és apta per a conviure amb nens ni altres animals: és fàcilment excitable i necessita un entorn de calma. Busquem per a ella una família que tingui ganes de compartir passejos i joc tranquil amb una gosseta tan guapa com la Wandi. Si la voleu conèixer, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wandi es una preciosa mesticita de bóxer. Tiene el carácter movido y nervioso propio de los bóxers, pero también tiene la nobleza de esta raza. Es una perra muy buena pero no es apta para convivir con niños ni con otros animales: es facilmente excitable y necesita un entorno de calma. Buscamos para ella una familia que tenga ganas de compartir paseos y juego tranquilo con una perrita tan guapa como Wandi. Si la queréis conocer, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet