WANDI - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WANDI

Breed

Mestís

Size

Large

Age

4y 2m 1d

In shelter since

26-01-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

38015


Description

CATALÀ:
La Wandi és una preciosa mestisseta de bòxer. Té el caràcter mogut i nerviós propi dels bòxers, però també té la noblesa d'aquesta raça. És una gossa molt bona amb la gent! Busquem per a ella una família, de tarannà actiu, que tingui ganes de compartir passejos i joc amb una gosseta tan guapa com la Wandi. Si la voleu conèixer, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wandi es una preciosa mesticita de bóxer. Tiene el carácter movido y nervioso propio de los bóxers, pero también tiene la nobleza de esta raza. ¡Es una perra muy buena con la gente! Buscamos para ella una familia, de talante activo, que tenga ganas de compartir paseos y juego con una perrita tan guapa como Wandi. Si la queréis conocer, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet