RAZZ - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

RAZZ

Breed

Mestis de boxer

Size

Large

Age

8y 9m 19d

In shelter since

25-01-2021

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

38007


Description

CATALÀ:
En Razz és un bon gos: és actiu, però en general és molt tranquil i sortir a passejar amb ell és un gust perquè no estira gens de la corretja. És un gos que sempre està alegre, i el que més li agrada és menjar! És una mica gelós amb altres gossos, perquè vol totes les atencions i les carícies per ell sol, per la qual cosa el recomanem com a gos únic, perquè pugui ser el rei de la casa. A més a més és un gos molt net! Si esteu pensant en portar un company de quatre potes a casa, val la pena que el vingueu a conèixer, perquè si l'adopteu tindreu un amic inseparable! Si voleu saber més coses del Razz, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Razz es un buen perro: es activo, pero en general es muy tranquilo y salir a pasear con él es un placer porque no tira nada de la correa. Es un perro que siempre está alegre, y lo que más le gusta es comer! Es un poco celoso con otros perros porque quiere todas las atenciones y caricias para él, por lo que lo recomendamos como perro único, para que pueda ser el rey de la casa. ¡Además es un perro muy limpio! Si estáis pensando en traer un compañero de cuatro patas a casa, merece la pena que lo vengáis a conocer, porque si lo adoptáis tendréis un amigo inseparable! Si queréis saber más cosas de Razz, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet