THOR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THOR

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 7m 4d

In shelter since

20-01-2021

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37994


Description

CATALÀ:
En Thor és un gos que sempre ha viscut en família, però per causes de força major ha acabat a la protectora. El pobre Thor està molt desorientat al refugi i es mostra força insegur, però de mica en mica va agafant seguretat i va confiant en nosaltres. Busquem pel pobre Thor una família que el vulgui ajudar a recuperar la seguretat i la confiança. Estem segurs que el bo del Thor serà un amic inseparable si li donem una oportunitat. Millor si pot ser "fill únic", perquè amb altres gossos no hi té bona relació. Si voleu donar una segona oportunitat al Thor, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. En Thor necessita molt trobar una família, perquè sabem que si passa massa temps a un refugi, cada vegada serà més difícil ajudar-lo...
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thor es un perro que siempre ha vivido en familia, pero por causas de fuerza mayor ha acabado en la protectora. El pobre Thor está muy desorientado en el refugio y se muestra bastante inseguro, pero poco a poco va cogiendo seguridad y va confiando en nosotros. Buscamos para el pobre Thor una familia que lo quiera ayudar a recuperar la seguridad y la confianza. Estamos seguros que el bueno de Thor será un amigo inseparable si le damos una oportunidad. Mejor si puede ser "hijo único", porque con otros perros no tiene buena relación. Si queréis dar una segunda oportunidad a Thor, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Thor necesita mucho encontrar una familia, porque sabemos que si pasa demasiado tiempo en un refugio, cada vez será más difícil ayudarlo...
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet