THOR - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THOR

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 1m 20d

In shelter since

24-09-2022

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37994


Description

CATALÀ:
En Thor és un gos que sempre ha viscut en família, però per causes de força major ha acabat a la protectora. Quan no et coneix és bastant tímid, però sempre es mostra noble i respectuós, i quan et coneix és un gos afectuós i bo. En el passeig és un gos molt tranquil, no reacciona a res i evita el conflicte amb els altres gossos i, si veu gats pel carrer, els ignora. En Thor no és un gos que cridi l'atenció i a la protectora passa completament inadvertit... Ningú es fixa en ell... Si li voleu donar una nova vida al Thor, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thor es un perro que siempre ha vivido en familia, pero por causas de fuerza mayor ha acabado en la protectora. Cuando no te conoce, es bastante tímido, pero siempre se muestra noble y respetuoso, y cuando te conoce es un perro cariñoso y bueno. En el paseo es un perro muy tranquilo, no reacciona a nada y evita el conflicto con los demás perros y, si ve gatos por la calle, los ignora. Thor no es un perro que llame la atención y en la protectora pasa completamente inadvertido... Nadie se fija en él... Si le queréis dar una nueva vida a Thor, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet