POKE ARA POCHO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

POKE ARA POCHO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5m 5d

In shelter since

03-05-2021

Color

Marró Clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37961


Description

CATALÀ:
En Poke encara és un cadellot preciós que, si permetem que creixi al refugi, l'estarem condemnant a una vida on la seva llar serà una gàbia. Quan va arribar tenia menys de dos mesos, i va sortir adoptat, però és un gos molt mogut i amb molta energia i no es van adaptar la família d'adopció i ell mateix. En Poke encara està creixent (és mida gran) i necessita una família que entengui que és un cadellot i que necessita activitat i unes pautes d'educació. Pensem que la seva família ideal ha de ser activa, que tingui temps per ell i millor sense nens petits. Si vols saber més sobre el Poke, escriu a [email protected] amb el teu telèfon. Funcionem amb cita prèvia. Gràcies.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Poke todavía es un cachorro precioso que, si permitimos que crezca en el refugio, lo estaremos condenando a una vida en donde su hogar será una jaula. Cuando llegó tenía menos de dos meses, y salió adoptado, pero es un perro muy movido y con mucha energía y no se adaptó a la familia, y ellos a él tampoco. Poke todavía está creciendo (es de tamaño grande) y necesita una familia que entienda que es un cachorro y que necesita actividad y unas pautas de educación. Pensamos que la familia ideal tiene que ser activa, que tenga tiempo para él y mejor sin niños pequeños. Si quieres saber más sobre Poke, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet