BELLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BELLA

Breed

Mestis

Size

Medium

Age

4y 25d

In shelter since

03-01-2021

Color

Marró

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37948


Description

CATALÀ:
La Bella és una gosseta preciosa que ens ha enamorat a totes i a tots! És molt divertida i molt simpàtica, i conviu molt bé amb gossos mascles (amb femelles encara no hem provat). No sabem quin passat ha tingut, però el que sí sabem és que no vol, o no sap, passejar amb corretja, per la qual cosa qui l'adopti li haurà d'ensenyar. Una molt bona gosseta per qui busquem una família que se l'estimi molt i no la torni a abandonar mai més! Si la voleu conèixer, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bella es una perrita preciosa que nos ha enamorado a todas y a todos! Es muy divertida y muy simpática, y convive muy bien con perros machos (con hembras todavía no hemos probado). No sabemos qué pasado ha tenido, pero lo que sí sabemos es que no quiere, o no sabe, pasear con correa, por lo que quién la adopte le tendrá que enseñar. Una muy buena perrita para la que buscamos una familia que la quiera mucho y no la vuelva a abandonar nunca más! Si la queréis conocer, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet