SIMBA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SIMBA

Breed

Mestís

Size

Large

Age

1y 6m 10d

In shelter since

17-12-2020

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37898


Description

CATALÀ:
En Simba és un gos molt bo. Té un punt de timidesa, però quan et coneix és un amor de gos. Adora la companyia de la gent, i a un refugi la companyia sempre és escassa... Si li voleu donar una oportunitat al bo del Simba, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Simba es un perro muy bueno. Tiene un punto de timidez, pero cuando te conoce es un amor de perro. Adora la compañía de la gente, y en un refugio la compañía siempre es escasa... Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Simba, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet