SIMBA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SIMBA

Breed

Mestís

Size

Large

Age

2y 7m 28d

In shelter since

23-03-2022

Color

Marró-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37898


Description

CATALÀ:
En Simba és un gos bo però té un punt de timidesa i desconfiança i, això, fa que es mostri protector. Adora la companyia de la gent, i a un refugi la companyia sempre és escassa... Necessita una família que entengui de gossos i que li donin un temps d'adaptació per corregir aquesta desconfiança. Així en Simba entendrà que el món i que la gent no li volen fa mal. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Simba, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Simba es un perro bueno pero tiene un punto de timidez y desconfianza y, esto, hace que se muestre protector. Adora la compañía de la gente, y en un refugio la compañía siempre es escasa... Necesita una familia que entienda de perros y que le dé tiempo de adaptación para corregir esta desconfianza. Así Simba entenderá que el mundo y que la gente no le quieren hacer daño. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Simba, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet