LLUNA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LLUNA

Breed

Mestis de pit bull

Size

Medium

Age

5y 1m 5d

In shelter since

17-12-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37892


Description

CATALÀ:
La Lluna té una història plena d'ombres... Ens va arribar amb una mirada trista i molt desorientada. Portava xip, però va resultar ser un d'aquells casos que van passant de mà en mà, i el titular del xip ja no la podia tenir... Ara la Lluna està a la protectora esperant una vida nova, i nosaltres intentarem trobar per a ella una família que la pugui estimar i cuidar com es mereix. Amb la gent la Lluna és molt amorosa, però amb altres gossos no hi té massa bona relació, pel que millor una família amb qui pugui ser filla única. Si voleu donar una nova oportunitat a una gosseta que ja ha sabut repetides vegades què és ser abandonada, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lluna tiene una historia llena de sombras... Nos llegó con una mirada triste y muy desorientada. Llevaba chip, pero resultó ser uno de aquellos casos que van pasando de mano en mano, y el titular del chip ya no la podía tener... Ahora Lluna está en la protectora esperando una vida nueva, y nosotros intentaremos encontrar para ella una familia que la pueda querer y cuidar como se merece. Con la gente Lluna es muy amorosa, pero con otros perros no tiene demasiada buena relación, por lo que mejor encontrar para ella una familia con la que pueda ser hija única. Si queréis dar una nueva oportunidad a una perrita que ya ha sabido repetidas veces qué es ser abandonada, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet