OSO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OSO

Breed

Mestís

Size

Large

Age

4y 1m 24d

In shelter since

15-12-2020

Color

Negre

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37877


Description

CATALÀ:
L'Oso és un gosset amb una careta preciosa que ens té a totes i tots enamorats des que va arribar. Amb la gent és un veritable amor: li encanta estar amb gent! És un gos molt actiu i per això busquem per a ell una família també activa que vulgui tenir un company d'aventures de quatre potes. Amb els altres gossos no hi té massa bona relació, però en un refugi sempre és més complicat, i creiem que amb una correcta adaptació, podria conviure amb un altre gos, especialment si és femella. Si li voleu donar una nova vida al preciós Oso, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Oso es un perrito con una carita preciosa que nos tiene a todas y a todos enamorados desde que llegó. Con la gente es un verdadero amor: ¡le encanta estar con gente! Es un perro muy activo y por eso buscamos para él una familia también activa que quiera tener un compañero de aventuras de cuatro patas. Con los demás perros no tiene buena relación, pero en un refugio siempre es más complicado, y creemos que con una correcta adaptación, podría convivir con otro perro, especialmente si es hembra. Si le queréis dar una nueva vida al precioso Oso, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet