NUBA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NUBA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

3y 23d

In shelter since

12-12-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37868


Description

CATALÀ:
En Nuba és un molt bon gos que ens va arribar amb una salut molt feble a causa d'una parvovirosi. De seguida va ser atès per les nostres veterinàries i ara està completament recuperat. El bo del Nuba és una miqueta tímid si no et coneix, però quan veu que no li vols fer res, treu el seu autèntic caràcter: un molt bon gos, molt noble i molt agraït! Amb altres gossos, amb una adaptació adequada, hi podria conviure sense problemes. El bo del Nuba ja ha passat massa coses dolentes a la seva curta vida, ara li toca començar a viure només coses bones, i la cosa més bona que li pot passar és trobar una família que se l'estimi molt i el cuidi com es mereix. Si voleu conèixer al bo del Nuba, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nuba es un muy buen perro que nos llegó con una salud muy débil a causa de una parvovirosis. Enseguida fue atendido por nuestras veterinarias y ahora está completamente recuperado. El bueno de Nuba es un poquito tímido si no te conoce, pero cuando ve que no le quieres hacer nada, saca su auténtico carácter: muy bueno, muy noble y muy agradecido! Con otros perros, con una adaptación adecuada, podría convivir sin problemas. El bueno de Nuba ya ha pasado por demasiadas cosas malas en su corta vida, ahora le toca empezar a vivir sólo cosas buenas, y la cosa más buena que le puede pasar es encontrar una familia que lo quiera mucho y lo cuide como se merece. Si queréis conocer al bueno de Nuba, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet