REYKO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

REYKO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 11m 1d

In shelter since

11-12-2020

Color

Gris-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37863


Description

CATALÀ:
En Reyko és un gos que ho està passant molt malament al refugi: no s'hi adapta i cada dia que passa es mostra més insegur. Necessita amb urgència trobar una família que li doni una oportunitat. Busquem per a ell algú que conegui als gossos d'aquestes races, millor sense nens, i que el vulgui ajudar a recuperar la seguretat i la confiança. Sabem que el pobre Reyko ho té molt difícil perquè algú li vulgui donar una oportunitat, però cap animal es mereix viure condemnat a passar la resta dels seus dies a una gàbia.... Si el podeu ajudar, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Reyko es un perro que lo está pasando muy mal en el refugio: no se adapta y cada día que pasa se muestra más inseguro. Necesita con urgencia encontrar una familia que le dé una oportunidad. Buscamos para él a alguien que conozca a los perros de estas razas, mejor sin niños, y que lo quiera ayudar a recuperar la seguridad y la confianza. Sabemos que el pobre Reyko lo tiene muy difícil para que alguien le quiera dar una oportunidad, pero ningún animal se merece vivir condenado a pasar el resto de sus días en una jaula.... Si lo podéis ayudar, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet