PANDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

PANDA

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Large

Age

2y 9m 24d

In shelter since

01-09-2021

Color

Blanc-Negre

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37858


Description

CATALÀ:
En Panda és un gosset que no deu haver tingut un passat gens bo, perquè ens va arribar amb molta por a tot i a tothom. De mica en mica va agafant confiança, i els cuidadors ens diuen que és un gos molt bo, tot i que encara té força por. Busquem pel bo del Panda una família que tingui ganes d'ajudar-lo a recuperar la confiança en les persones i, sobretot, que tingui moltes ganes d'estimar-lo molt. Millor família sense nens. Si li voleu donar una oportunitat al preciós Panda, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Panda es un perrito que no debe de haber tenido un pasado demasiado bueno, porque nos llegó con mucho miedo a todo y a todo el mundo. Poco a poco va cogiendo confianza, y los cuidadores nos dicen que es un perro muy bueno, aunque todavía tiene bastante miedo. Buscamos para el bueno de Panda una familia que tenga ganas de ayudarlo a recuperar la confianza en las personas y, sobre todo, que tenga muchas ganas de darle mucho amor. Mejor familia sin niños. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Panda, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet