ATILA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ATILA

Breed

Mestis

Size

Large

Age

2y 1m 13d

In shelter since

12-01-2021

Color

Marró-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37822


Description

CATALÀ:
L'Atila és un gos preciós! Ens va arribar una mica desorientat, com pràcticament tots els gossos que són abandonats, però ara ja es mostra content, sobretot quan està amb els cuidadors o els voluntaris. Amb altres gossos, especialment si són femelles, estem segurs que hi podrà conviure sense problemes però fent una bona adaptació (no és apte amb gossos de mida petita ni gats). Al carrer passeja bé però s'ha de tenir en compte que és un gos de mida gran amb força... Si esteu pensant en adoptar, val la pena que conegueu al bo de l'Atila: és guapo, intel·ligent i juganer! Podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Atila es un perro precioso! Nos llegó un poco desorientado, como prácticamente todos los perros que son abandonados, pero ahora ya se muestra contento, sobre todo cuando está con los cuidadores o los voluntarios. Con otros perros, especialmente si son hembras, estamos seguros de que podrá convivir sin problemas haciendo una buena adaptación (no es apto con perros pequeños ni con gatos). En la calle pasea bien pero se ha de tener en cuenta que es un perro de tamaño grande con fuerza... Si estáis pensando en adoptar, merece la pena que conozcáis al bueno de Atila: es guapo, inteligente y juguetón! Podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet