RONA - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

RONA

Breed

Europea

Size

Medium

Age

3y 11m 14d

In shelter since

01-12-2020

Color

Atigrat

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

37810


Description

CATALÀ:
En Rona va arribar fa uns mesos a la nostra protectora amb una forta una contusió. Vam buscar ràpidament una acollida per ajudar en la seva recuperació perquè estava molt greu, fins al punt que no sabíem si se'n sortiria... Però per sort es va recuperar i ara està genial! A la casa d'acollida ha conviscut amb gossos i amb nens petits. És un gat molt dòcil que necessita una llar per poder viure rodejat d'amor durant tota la vida. Si voleu conèixer el preciós Rona, podeu escriure a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rona llegó hace unos meses a nuestra protectora con una fuerte una contusión. Rápidamente buscamos una acogida para ayudar en su recuperación porque estaba muy grave, hasta el punto que no sabíamos si saldría adelante... ¡Pero por suerte se recuperó y ahora está genial! En la casa de acogida ha convivido con perros y con niños pequeños. Es un gato muy dócil que necesita un hogar para poder vivir rodeado de amor durante toda la vida. Si queréis conocer el precioso Rona, podéis escribir a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

Així va arribar en Rona / Así llegó Rona

media