WANDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WANDA

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Medium

Age

6y 2m 25d

In shelter since

15-11-2020

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37757


Description

CATALÀ:
La Wanda és una gosseta guapíssima i amb un caràcter molt bo amb les persones. El que més li agrada és jugar a la pilota. Fa poc que està al refugi i, per ara, no li agrada gens la companyia dels altres gossos, però creiem que és l'estrès del refugi, i segur que amb unes pautes adequades i amb la tranquil·litat d'una llar podria arribar a conviure amb un altre gos. És una gosseta preciosa que mereix trobar una família que li doni molt d'amor! Escriu a [email protected] amb el teu telèfon per saber més d'ella.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wanda es una perrita guapísima y con un carácter muy bueno con las personas. Lo que más le gusta del mundo es jugar a la pelota. Lleva poco tiempo en el refugio y, por ahora, no le gusta nada la compañía de otros perros, pero creemos que es el estrés del refugio, y seguro que con unas pautas adecuadas y con la tranquilidad de un hogar podría llegar a convivir con otro perro. Es una perrita preciosa que merece encontrar una familia que le dé mucho amor! Escribe a [email protected] con tu teléfono para saber más de ella.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet