WANDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WANDA

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Medium

Age

7y 6m 27d

In shelter since

25-09-2021

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

37757


Description

CATALÀ:
La Wanda és una gosseta preciosa que fa molts anys que viu al refugi. És una gossa de caràcter tranquil i respectuós, i que tendeix a evitar conflictes.
No sabem quin és el seu passat, però no deu haver estat gens bo, perquè si se sent forçada, s'espanta, i la seva por la manifesta de manera defensiva. Però si no se sent amenaçada, és un veritable amor de gossa... Busquem per a ella una família que estigui disposada a educar-la sense càstigs ni correccions, sinó des de l'amor, el respecte i la paciència, per no obrir-li les ferides del seu trist passat... A la pobra Wanda li preocupa el que li puguin fer les mans d'un desconegut, però tan bon punt confia en tu, és una gosseta fantàstica.
Si voleu donar-li una oportunitat a la bona de la Wanda, us donarem tot el suport que necessiteu perquè pugueu ser feliços plegats. Pregunteu per aquesta preciosa gosseta escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wanda es una perrita preciosa que lleva muchos años viviendo en un refugio. Es una perra de carácter tranquilo y respetuoso, y que tiende a evitar conflictos.
No sabemos cuál es su pasado, pero no debe de haber sido nada bueno, porque si se siente forzada, se asusta, y su miedo lo manifiesta de manera defensiva. Pero si no se siente amenazada, es un verdadero amor de perra... Buscamos para ella una familia que esté dispuesta a educarla sin castigos ni correcciones, sino desde el amor, el respeto y la paciencia, para no abrirle las heridas de su triste pasado... A la pobre Wanda le preocupa lo que le puedan hacer las manos de un desconocido, pero en cuanto confía en ti, es una perrita fantástica.
Si queréis darle una oportunidad a la buena de Wanda, os daremos todo el apoyo que necesitéis para poder ser felices juntos. Preguntad por esta preciosa perrita escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet