WANDA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

WANDA

Breed

Mestís American Staffordshire Terrier

Size

Medium

Age

7y 29d

In shelter since

25-09-2021

Color

Marró clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37757


Description

CATALÀ:
La Wanda és una bona gossa, amb un caràcter carinyós i juganer, i una mirada que enamora. La bona de la Wanda va ser adoptada, però ara torna a ser al refugi perquè la convivència amb nens no és bona... Busquem per a ella una família de tarannà tranquil, sense nens petits, que li pugui transmetre a la Wanda tota la calma que necessita... Amb altres gossos, amb una presentació adequada, hi podria conviure. Si voleu ajudar a una gosseta molt guapa i que ho necessita molt, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Wanda es una buena perra, con un carácter cariñoso y juguetón, y una mirada que enamora. La buena de Wanda fue adoptada, pero ahora vuelve a estar en el refugio porque la convivencia con niños no es buena... Buscamos para ella una familia de talante tranquilo, sin niños pequeños, que le pueda transmitir a Wanda toda la calma que necesita... Con otros perros, con una presentación adecuada, podría convivir. Si queréis ayudar a una perrita muy guapa y que lo necesita mucho, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet