ROCCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCCO

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

9y 6m 20d

In shelter since

15-11-2020

Color

Marró fosc-Marró clar

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

37756


Description

CATALÀ:
En Rocco prové d'una renúncia per part de la seva família: van renunciar a ell perquè mossegava, però també ens van explicar que havia crescut amb nens petits que el van marejar fins que un dia ell, escarmentat, va mossegar. Ara tenim amb nosaltres a un gos desconfiat i escarmentat que no tolera les manipulacions i que no sap relacionar-se de manera sana amb altres animals: aquest és el resultat de no educar des del respecte, un gos patint durant anys en un refugi... Al Rocco, li agrada molt sortir a passejar, i demana calma i contacte humà, però ara mateix hem de treballar la seva confiança perquè no es deixa manipular. En Rocco necessita una família (sense nens petits) que el vulgui ajudar; nosaltres us donarem pautes tot el suport que necessiteu. Si voleu saber més coses d'ell, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocco procede de una renuncia por parte de su familia: renunciaron a él porque mordía, pero también nos explicaron que había crecido con niños pequeños que lo marearon hasta que un día él, escarmentado, mordió. Ahora tenemos con nosotros a un perro desconfiado y escarmentado que no tolera las manipulaciones y que no sabe relacionarse de manera sana con otros animales: éste es el resultado de no educar desde el respeto, un perro sufriendo durante años en un refugio... A Rocco, le gusta mucho salir a pasear, y pide calma y contacto humano, pero ahora mismo tenemos que trabajar su confianza porque no se deja manipular. Rocco necesita una familia (sin niños pequeños) que lo quiera ayudar; nosotros os daremos pautas y todo el apoyo que necesitéis. Si queréis saber más cosas de él, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet