ROCCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCCO

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

8y 8m 23d

In shelter since

15-11-2020

Color

Marró fosc-Marró clar

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37756


Description

CATALÀ:
En Rocco és un gos preciós, amb molta energia i amb un caràcter molt alegre. Va tenir una família, però després d'un temps, van renunciar a ell perquè mossegava. No sabem si els nens petits d'aquesta família, potser, no van saber relacionar-se amb el gos i, per això, es va tornar desconfiat davant la manipulació. Li agrada molt sortir a passejar, però ara mateix, hem de treballar la seva confiança perquè no es deixa manipular. Per posar-li les coses més difícils, no té bona relació amb altres gossos. En Rocco necessita una família (millor sense nens petits i sense més animals) que el vulgui treballar sota unes pautes. Si vols saber més d'ell, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocco es un perro precioso, con mucha energía y con un carácter muy alegre. Tuvo una familia, pero después de un tiempo, renunciaron a él porque decían que mordía. No sabemos si los niños pequeños de esta familia, quizá, no supieron relacionarse con el perro y, por esto, se ha vuelto desconfiado ante la manipulación. Le gusta mucho salir a pasear, aunque ahora mismo tenemos que trabajar su confianza porque no se deja manipular. Para ponerle las cosas más difíciles, no tiene buena relación con otros perros. Rocco necesita una familia (mejor sin niños pequeños y sin más animales) que quiera trabajarlo bajo unas pautas. Si quieres saber más de él, escribe a [email protected] con tu teléfono. Funcionamos con cita previa. Gracias.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet