ROCCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCCO

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

9y 1m 1d

In shelter since

15-11-2020

Color

Marró fosc-Marró clar

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

37756


Description

CATALÀ:
En Rocco va tenir una família, però després d'un temps, van renunciar a ell perquè mossegava. No sabem si els nens petits d'aquesta família, potser, no van saber relacionar-se amb el gos i, per això, es va tornar desconfiat davant la manipulació. Li agrada molt sortir a passejar, i demana calma i contacte humà, però ara mateix hem de treballar la seva confiança perquè no es deixa manipular. Seria bo trobar per a ell una família que ja tingués un gos sociable i equilibrat, donat que l'ajudaria molt a avançar amb persones si té un referent. En Rocco necessita una família (millor sense nens petits) que el vulgui treballar sota unes pautes. Si voleu saber més coses d'ell, podeu escriure a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocco tuvo una familia, pero después de un tiempo, renunciaron a él porque mordía. No sabemos si los niños pequeños de esta familia, quizás, no supieron relacionarse con el perro y, por eso, se volvió desconfiado ante la manipulación. Le gusta mucho salir a pasear, y pide calma y contacto humano, pero ahora mismo tenemos que trabajar su confianza porque no se deja manipular. Sería bueno encontrar para él una familia que ya tuviera un perro sociable y equilibrado, dado que lo ayudaría mucho a avanzar con personas si tiene un referente. Rocco necesita una familia (mejor sin niños pequeños) que lo quiera trabajar bajo unas pautas. Si queréis saber más cosas de él, podéis escribir a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet