ROCCO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCCO

Breed

Mestis breto

Size

Medium

Age

9y 11m 6d

In shelter since

15-11-2020

Color

Marró fosc-Marró clar

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

37756


Description

CATALÀ:
Rocco és un gos simpàtic i divertit amb un trauma amb la manipulació. Ell no busca conflicte, saluda simpàtic a tothom. Però pot mossegar si van a tocar-lo, no es deixa tocar fins que agafa confiança amb la persona. Necessita una família sense nens que assumeixi el repte i vulgui ajudar-lo i tancar les seves ferides i traumes amb afecte i respecte. Des de la protectora us donarem pautes per a la convivència i l'adaptació. Rocco és un d'aquests gossos condemnat a viure entre reixes per un mal tracte d'un altre ésser humà. Ets tu qui el retornarà a la vida i li farà veure que l'ésser humà pot ser pacient i respectuós? Per a més informació, preneu el botó ADOPTAME que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocco es un perro simpático y divertido con un trauma con la manipulación. Él no busca conflicto, saluda simpático a todo el mundo. Pero puede morder si lo van a tocar, no se deja tocar hasta que coge confianza con la persona. Necesita una familia sin niños que asuma el reto y quiera ayudarlo y cerrar sus heridas y traumas con cariño y respeto. Desde la protectora os daremos pautas para la convivencia y la adaptación. Rocco es uno de esos perros condenado a vivir entre rejas por un mal trato de otro ser humano. ¿Eres tú quien lo va a devolver a la vida y hacerle ver que el ser humano puede ser paciente y respetuoso? Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet