ROCKY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCKY

Breed

Dogo Argentino

Size

Large

Age

2y 2m 23d

In shelter since

15-11-2020

Color

Blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

37754


Description

CATALÀ:
En Rocky és un gos boníssim que ens ha robat el cor. És un gos realment encantador, passeja de meravella i conviu sense cap mena de problemes amb femelles, i estem convençuts que amb una mínima adaptació, podria conviure també amb mascles. És un gos molt noble i ens fa molta llàstima perquè quan es queda sol plora... Necessita molt una família amb qui tornar-se a sentir estimat... Si esteu pensant en adoptar, no descarteu al bo del Rocky només per la seva aparença: és un gos molt bo i serà un company de vida extraordinari. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Rocky, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rocky es un perro buenísimo que nos ha robado el corazón. Es un perro realmente encantador, pasea muy bien y convive sin ningún tipo de problemas con hembras, y estamos convencidos que con una mínima adaptación, podría convivir también con machos. Es un perro muy noble y nos da mucha lástima porque cuando se queda solo, llora... Necesita mucho una familia con la que volverse a sentir querido... Si estáis pensando en adoptar, no descartáis al bueno de Rocky sólo por su aspecto: es un perro muy bueno y será un compañero de vida extraordinario. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Rocky, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet