ROCKY ARA MAGO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROCKY ARA MAGO

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

4y 5m 19d

In shelter since

15-11-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

37753


Description

CATALÀ:
El preciós Rocky va aparèixer a una urbanització de Cabrils, molt desorientat i amb problemes a la pell. Ara ja està totalment recuperat i, tot i que al començament és una mica tímid, de seguida agafa confiança i es mostra com un gos molt afectuós, bo i enèrgic. Amb la resta de gossos, de moment, no té bona relació. Si voleu saber més sobre el preciós Rocky, podeu escriure a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder-nos posar en contacte amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
El precioso Rocky apareció en una urbanización de Cabrils, muy desorientado y con problemas de piel. Ahora ya está totalmente recuperado y, a pesar de que al principio es un poco tímido, enseguida coge confianza y se muestra como un perro muy cariñoso, bueno y enérgico. Con el resto de perros, de momento, no tiene buena relación. Si queréis saber más sobre el precioso Rocky, podéis escribir a [email protected] indicando vuestro teléfono para podernos poner en contacto con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet