AIXA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

AIXA

Breed

Pastor alemany

Size

Large

Age

10y 2m 15d

In shelter since

13-11-2020

Color

Negre-Marro clar

Country

Spain

Location

CLINICA

Registration number

37746


Description

CATALÀ:
L'Aixa és una iaia entranyable: una gossa boníssima, amb una mirada de les que et roben el cor i que no para de fer petons! Quan no et coneix és una mica tímida, però amb un parell de carícies i una "xuxe" te la guanyes de seguida! Busquem per a ella una família tranquil·la, millor sense altres gossos, perquè tot i que l'Aixa pot estar amb més gossos és força gelosa, i creiem que es mereix passar el que li queda de vida essent la reina de la casa... Si voleu saber més coses de la preciosa Aixa, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Aixa es una yaya entrañable: una perra buenísima, con una mirada de las que te roban el corzón y que no para de dar besos! Cuando no te conoce es un poco tímida, pero con un par de caricias y una "chuche" te la ganas enseguida! Buscamos para ella una familia tranquila, mejor sin otros perros, porque aunque Aixa puede estar con más perros es bastante celosa, y creemos que se merece pasar lo que le quede de vida siendo la reina de la casa... Si queréis saber más cosas de la preciosa Aixa, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 30€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 30€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet