FLASH - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FLASH

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

3y 2m 26d

In shelter since

16-10-2020

Color

Negre-Blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

37745


Description

CATALÀ:
En Flash és un gos molt actiu i a la protectora ho està passant força malament: té molta ansietat, que només li passa quan surt amb els cuidadors o amb els voluntaris a donar un volt. Amb els altres gossos, probablement per l'estrès que li suposa estar a un refugi, no hi té bona convivència. Amb la gent és molt bon gos, agraeix les carícies i es deixa manipular sense cap mena de problema. En Flash és un bon gos, encara molt jove, que necessita trobar ben aviat una família que li retorni l'amor i la llibertat que mai li haurien d'haver robat... Millor una família activa, que li pugui dedicar el temps que necessita per olorar, passejar i córrer. Si li voleu donar una segona oportunitat al bo del Flash, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Flash es un perro muy activo y en la protectora lo está pasando bastante mal: tiene mucha ansiedad, que sólo se le pasa cuando sale con los cuidadores o con los voluntarios a dar una vuelta. Con los demás perros, probablemente por el estrés que le supone estar en un refugio, no tiene buena convivencia. Con la gente es muy buen perro, agradece las caricias y se deja manipular sin ningún tipo de problema. Flash es un buen perro, todavía muy joven, que necesita encontrar pronto una familia que le devuelva el amor y la libertad que nunca le tendrían que haber robado... Mejor una familia activa, que le pueda dedicar el tiempo que necesita para oler, pasear y correr. Si le queréis dar una segunda oportunidad al bueno de Flash, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet